Bozkurtlar Otağı

Go Back   Bozkurtlar Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey

Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey Sorun, Öğrenin | Başbuğ Atatürk | Türk Yurtları | İşgal Altındaki Türk Yurtları | Türk Uluları | Soylu Türk Katunu | Türk Kültürü | Türk Dili ve Edebiyatı | Türkçülerin Müzik Zevki | Türk Sanatı | Belgelik |Türkçülük ve Spor | İnternet | Doğal Yaşam | Yemek Zevki

Geri Bağlan Seçenekler
Alt 03-12-2011, 18:31   #1
Yeni Üye

İletiler: 2
Standart Ey Türk! Titre ve Kendine Dön! Üzerindeki Ölü Toprağını Silkele!

Esenlikler değerli Bozkurtlar.
Ağelinize çerkez alçaklarıyla ilgili arama yaparken rasladım.
Ana sayfa/makaleler bölümünde yer alan "Dünden Bugüne Çerkes İhaneti" adlı makaleye bir kaç yorum ekleyerek katkı yapmaya çalıştım.
Yalnız bu güzel yerin kurulup ilgilenilmemesine üzüldüm.
"Dünden Bugüne Çerkes İhaneti" adlı makaleye bir kaç çerkez döküntü gelip ağır küfürler içeren yazılar yazdı ve bu yazılar günlerce asılı kaldıktan sonra, ancak, silindi.
Gelin el ele, gönül gönüle verip bu güzel yeri hakettiği seviye ve izlenirliliğe kavuşturalım.
Ben kendi namıma üzerime düşen her neyse yaparım.
Günde bir kaç kez uğrayıp hiç olmasa güncel konularla ilgili yorum, haber vs. yapılırsa bu güzide otağı, bir zaman sonra herkesin takip ettiği ve Türkçü bilgilere sağlam ve emin kaynaktan ulaşma imkanı bulduğu bir yer haline getirebiliriz.
Önerime vereceğiniz yanıtı bekliyorum.

Hepinizi en içten sevgi ve saygılarımla selâmlarım.

Gökte Tanrı, yeryüzünde de TÜRK!!!
Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Kök Tenğri Türk’ü Korusun!
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

Konu Tanrı'nın Türk'ü tarafından (03-12-2011 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2011, 21:12   #2
Otağ Yöneticisi

Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İletiler: 16

Sayın Tanrı'nın Türk'ü,

Öncelikle bu gecikmiş yanıt için özür dilerim. "Dünden Bugüne Çerkes İhaneti" makalesi, sitenin arşiv kısmında bulunmasından dolayı, çerkes piçlerinin küfürlü yorumları bazen geç farkediliyor, bu konuda haklısınız.

Anasayfamıza makale yazarsanız eğer bunları sansürsüz yayınlarız. Buna sıcak bakıyorsanız lütfen bildirin. Tanrıdağ sitesine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!
Alt 15-12-2011, 23:41   #3
Yeni Üye

İletiler: 2

Alıntı:
Gökbörü rumuzlu Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Tanrı'nın Türk'ü,

Anasayfamıza makale yazarsanız eğer bunları sansürsüz yayınlarız.
Memnuniyetle yazarım Sayın Gökbörü.
Siz makale konusunu tarafıma bildirirseniz ben en yakın zamanda makaleyi hazırlayarak size iletirim.
Dilediğiniz, ya da ana sayfa için ihtiyaç duyduğunuz, her konuda makale hazırlayabilirim.

Esenlikle...

Kök Tenğri Türk’ü Korusun!
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

Konu Tanrı'nın Türk'ü tarafından (15-12-2011 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-12-2011, 19:17   #4
Otağ Yöneticisi

Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İletiler: 16

Makâle konularına siz kendiniz karar verebilirsiniz. Güncel konuları Türkçü bakış açısı ile yorumlayan yazılar veya genel konuları işleyen tarzda yazılar da yazabilirsiniz. Yazmış olduğunuz yorumlarınızdan anladığım kadarıyla Tanrıdağ'ın genel çizgisiyle tam örtüşen bakış açısına sahipsiniz.

Yazılarınızı e-posta eki olarak bilgi@tanridag.com adresine gönderdiğiniz taktirde, kısa süre sonra anasayfada yayınlanır.

Tekrar ilginiz için teşekkür eder, esenlikler dilerim.

Seçenekler