![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Geri Bağlan | Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 16
|
Yeni otağımız ile ilgili herhangi istek veya sorusu olan, teknik sorunlarla karşılanan burada bunu belirtebilir. Ayrıca, otağımızın forum sistemi ingilizceden Türkçeye çeviri edilmiştir. Çeviri hataları veya çalışmayan bağlantıları da burada belirtmeniz rica edilir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
İletiler: 4
|
Sn Gökbörü,
Tanridag sitesine giriş yaptigimda, pacavralı , igrenc suratlı, bir sürü yaratik görüyorum... lütfen acılıs sayfasını degistirin. Cumhuriyet, Atatürk, ne biliyim, söyle sanlı tarihimizden bir görüntüyle acılsın sayfa. benim teklifim budur. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 16
|
Sayın Alemdar, iğrenç görüntülerin size verdiği rahatsızlıkdan ötürü özür dilerim. Bu iğrenç görüntülerin amacı bazı beyinsizlere (sen bilirsin onları), "kardeş" dedikleri yaratıkların görüntülerini hatırlatmak ve bilinçaltlarına yerleşmesini sağlamak amacı ile konulmuştur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
İletiler: 4
|
o tarz kisilerin burda yeri yok diye dusunuyorum. Eger beyincikleri basmiyorsa bazi seyleri, zaten bizden olamazlar.
saygilar |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|